نکات مهم هنگام تهیه فیلتر تصفیه آب ورودی ساختمان

Separation Solutions min

قصد داریم در مجموعه دیجی تصفیه به بررسی نکات مهم هنگام تهیه فیلتر تصفیه آب ورودی ساختمان بپردازیم. اگر قصد خرید ”فیلتر تصفیه آب ورودی ساختمان“دارید، باید بدانید که این فیلترها دارای رتبه‌بندی میکرونی هستند. اگر مطمئن نیستید که چه نوع فیلتری برای ساختمان شما مناسب است، دانستن اینکه رتبه‌بندی میکرونی به چه معناست و چه تاثیری بر اثربخشی فیلتر دارد، به شما کمک خواهد کرد.

فیلتر تصفیه آب ورودی ساختمان

اگر می‌خواهید آب تمیز و سالم در همه جای خانه شما باشد، ”فیلتر تصفیه آب ورودی ساختمان“ گزینه مناسبی برای شما است. فیلتر تصفیه آب ورودی ساختمان، یک سیستم فیلتراسیون ”بدو ورود“ (point of entry – POE) است که تمام آب ورودی به خانه شما را تصفیه می‌کند. این فیلترها بر سر راه لوله اصلی آب (بعد از کنتور آب) نصب می‌شود و بهداشت خانواده شما را تضمین و از لوازم خانگی شما محافظت می‌کند.

برخی از افراد به اشتباه تصور می‌کنند که آب لوله کشی خانه آنها در مبدا کاملاً تصفیه می‌شود و نیازی به صرف هزینه برای خرید یک دستگاه تصفیه آب نیست. حقیقت این است که تصفیه آب در مقیاس زیاد به سادگی ضدعفونی کردن آن (گندزدایی به وسیله کلر) نیست. آب شهری ضدعفونی می‌شود اما تصفیه خیر.

Types Of Water Filters min

انواع فیلتر تصفیه آب ورودی ساختمان

در ”تصفیه آب ورودی ساختمان“ معمولا از فرایند میکروفیلتراسیون (MF) استفاده می‌شود که تنها ذرات آلاینده بزرگتر از یک میکرون را حذف می‌کند. فیلترهای به کار رفته در تصفیه آب ورودی ساختمان از نوع فیلتر های رسوب‌گیر و کربن فعال هستند.

  • فیلترهای رسوب‌گیر (sediment)
    فیلترهای رسوب‌گیر اصلی‌ترین نوع فیلترهای به کار رفته در تصفیه آب ورودی ساختمان هستند که ماسه، خاک رس، رسوبات و مواد آلی را حذف می‌کنند. اکثر فیلترهای رسوب‌گیر کارتریجی بوده و در سه نوع سطحی، عمقی و جذبی عرضه می‌شوند.
  • فیلترهای کربنی
    فیلترهای کربن فعال دارای رتبه‌بندی میکرونی بوده و معمولاً از 50 میکرون تا 5/0 میکرون رتبه‌بندی می‌شوند. آنها کلر، مواد آلی، مواد شیمیایی و ترکیبات آلی فرار (VOC) را حذف می‌کنند و در دو نوع گرانولی و بلوکی عرضه می‌شوند.

لازم به ذکر است که برای حذف نمک محلول در آب باید از فرایند فیلتراسیون اسمز معکوس (RO) استفاده کرد که به کارگیری آن در تصفیه آب ورودی ساختمان بسیار پر هزینه است و لزومی هم ندارد.

رتبه‌بندی میکرونی فیلترهای تصفیه آب ورودی ساختمان

رتبه‌بندی‌های میکرونی رایج برای ”فیلترهای تصفیه آب ورودی ساختمان“ عبارتند از 100، 50، 25، 10، 5 و 1 میکرون. فیلترهای با رتبه‌بندی میکرونی کمتر، آلاینده‌های بیشتر و کوچکتری را حذف می‌کنند. فیلترهای با درجه 100 میکرون ذرات نسبتاً بزرگ مانند شن و ماسه و زنگار را فیلتر می‌کنند در حالی که فیلترهای با درجه 50 میکرون شن و ماسه، زنگار، گرد و غبار، مو و سایر آلاینده‌هایی که با چشم غیرمسلح دیده می‌شوند را فیلتر می‌کنند. فیلترهای با درجه 25 میکرون بسیاری از ذرات معلق را حذف می‌کنند و اگر می‌خواهید فیلتراسیون (جداسازی) خوبی را بدون صرف هزینه زیاد داشته باشید، گزینه خوبی است. فیلترهای با درجه 5 میکرون در از بین بردن ذرات ریزتر مانند رسوبات، خاک رس و حتی انواع خاصی از باکتری‌ها و کیست‌ها عالی هستند. فیلترهای با درجه 1 میکرون اکثر انواع آلاینده‌های ریز را حذف می‌کنند. فیلترهای با رتبه‌بندی میکرونی کمتر، زودتر مسدود می‌شوند.

wsa4n 1 min

مزایای فیلتر تصفیه آب ورودی ساختمان

  • وجود آب تمیز و سالم در کل خانه
  • طعم و بوی بهتر آب
  • کمک به بهداشت پوست و مو
  • محافظت از لوازم خانگی

معایب فیلتر تصفیه آب ورودی ساختمان

  • هزینه اولیه بالا
  • نیاز به فضا زیاد برای نصب

نکته مهم دیگر این است که در انتخاب فیلتر تصفیه آب ورودی ساختمان باید به فشار و دبی آب ورودی ساختمان توجه داشت. اگر از فیلترهای با درجه میکرونی کم (با منافذ بسیار کوچک) استفاده کنید، این احتمال وجود دارد که جریان آب محدود و فشار آن کاهش یابد.

نتیجه گیری

در انتخاب ”فیلتر تصفیه آب ورودی ساختمان“، باید به رتبه‌بندی میکرونی آن توجه کنید. فیلترهای با رتبه‌بندی میکرونی کمتر، آلاینده‌های بیشتر و کوچکتری را حذف می‌کنند و زودتر مسدود می‌شوند. رتبه‌بندی میکرونی فیلتر تصفیه آب ورودی ساختمان، به ترتیب از بزرگ به کوچک عبارت است از 100، 50، 25، 10، 5 و 1 میکرون.

مدیر سایت
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *